Vila I Frid Nicklas Hocker

Publicerad 2012-09-30 20:37:00 i DöKiiing-jemiax,

Han är bara död. Död. Död. Död. Känns inte okej. ;(( Älskar honom verkligen! Så sjukt söt. Fast han är inte så snygg när han har klippt sig. Hmmm.. Nej. Jag har vetat detta så länge men det var nu jag verkligen började gråta när jag såg en sida om honom på fb. GILLA DEN! Den heter: 
Vila I Frid Nicklas Hocker
 
Tänker på min bror när jag ser och lyssnar på honom. Nu börjar jag gråta igen. :(

I LOVE JUSTIN BIEBER armband.

Publicerad 2012-09-30 20:21:44 i DöKiiing-jemiax,

Hej! 
 
Beställde nyss 3 armbad som det står  i love justin bieber på. Fast det är 24 minuter kvar på budet så jag kanske inte får dom. Men jag tror jag kommer vinna. :) 
Älskar dessa. Kommer till mej om 1-3 dagar. :D 

♥Jag älskar er♥

Publicerad 2012-09-30 18:51:58 i DöKiiing-jemiax,

♥Hejjjj♥ 
 
Idag skulle jag göra massor med saker. Jag gjorde typ alla. Men jag var ju på kalas och jag visste inte att jag skulle det så jag gjorde inte allt så super bra. Men nu sitter jag här och bloggar på en dator som kan fungera tills jag får hem min nya macbook air som är i skolan. Kanske kan ta hem den på fredag. Så sjukt glad över det. :) 
 Så sedan när den är hemma och jag har fått min kamera och min blogg design blir klar så kommer jag försöka få så sjukt många läsare och försöka göra bloggen stor. Men nu kan jag inte det blir jobbigt med en dator som inte fungerar. Yooooooohooo! Puss och kram på er då! ♥♥
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela